Så här väljer och konfigurerar du VPN för Windows

Vad bör den bästa VPN för Windows kunna?

Första saker först, låt oss resumé definitionen av VPN, och varför du kanske vill använda den. Virtuellt privat nätverk, eller VPN, är en tjänst som används för att maskera din anslutning till Internet från din dator.
VPN krypterar din DATORS trafik

Detta är särskilt värdefullt när du ansluter din Windows-enhet till en offentlig Wi-Fi-hotspot. Utan ett virtuellt privat nätverk lämnas dina trafik överföringar öppna och okrypterade – och kan avlyssnas. Men när du kör en VPN-klientprogramvara på din dator, skapas en säker krypterad tunnel mellan din dator och en VPN-server på den plats du väljer.
VPN döljer din riktiga IP-adress

Vissa människor använder också virtuella privata nätverk på Windows för att dölja sin verkliga plats och IP-adress. Orsakerna till detta kan variera – till exempel för att säkerställa din säkra tillgång till Internet utan att avslöja din identitet och plats för missfall som Stalkers eller snoopers. En annan möjlig applicering är till fördunkla din läge till bevilja du tillträde till något inte tillgänglig i din områden:

Webbplatser
Tjänster
video-eller sportprogrammering
Torrents
annat onlineinnehåll

Microsoft Headquarters campus i Redmond i Redmond, Washington den 15 april, 2017. Microsoft är ett av världens största mjukvaru-, hårdvaru-och video spels företag. Dölja plats med VPN-konceptet

This entry was posted in Main. Bookmark the permalink.